Pasta amb salsa de verdures   Apte per a vegetarians!

14.12.2016

Aquesta recepta molt poc calòrica, ens la proporciona una noia vegetariana! Amb pocs igredients teniu un plat molt compensat, per aquells dies amb poc temps, però amb ganes de seguir menjant sà!

Ràpida de fer, senzilla i bonsíssima, a què espereu per provar-la!


Ingredients

1 persona

  • 1/2 ceba seca
  • 1 all
  • 100g carbassa
  • pebre
  • all en pols
  • orenga
  • formatge (vegà o normal)
  • Hi podeu afegir qualsevol verdura com carbassó, porro... o substituïr la carbassa per pebrot vermell, verd, alberginia....estil samfaina.

Instruccions

1.

Pelem i tallem les verdures molt petites (brunoise), també ho podem picar tot al turmix.

2.

Ho posem a una paella amb una cullerada d'oli i ho coem a foc lent, quan estigui la ceba quasi feta afegim un gotet d'aigua.

3.

Un cop s'hagi reduït l'aigua, afegim les espècies : pebre, sal, all en pols, orenga i per acabar el formatge ratllat. Remenem i ja tenim la salsa feta.


4.

Bullir la pasta que desitgem i un cop feta, afegim la salsa per sobre i ja ho tenim llest!

Ràpid i deliciós!