Crema de carbassa
És una recepta deliciosa, molt antioxidant i es pot preparar durant tota la tardor i hivern! Apte per a dietes.
Té propietats antioxidants i vitamíniques, perfecte per les èpoques de fred ja que ens AUGMENTA LES DEFENSES:
Ingredients
2-3 persones
- 400g carbassa
- 1/4 pebrot verd
- 1/3 porro
- 1 pastanaga
- 1 patata petita (vermella millor)
- Aigua
- 40g nata per cuinar
- oli i sal
- Instruccions
1.
Pelar i tallar totes les verdures a trossos no gaire grans, contra més petits abans se'ns courán!
2.
Posar les verdures en una cassola i sofregir-les amb una mica d'oli d'oliva, fins que estiguin daurades.
un cop daurades, cobrir amb aigua i deixar a foc lent que es vagin estovant (millor que estiguin passades a poc cuites).
3.
Un cop estigui tou, ho triturem tot (podem deixar una mica de l'aigua de cocció a part, per si un cop afegida la nata la volem més liquida, és més fàcil que no pas espessir) i afegim la nata (com les verdures estan molt calentes, no cal tornar a coure).
4.
Afegim sal al gust i retoquem amb el brou de la cocció que hem deixat a par, si s'escau.
Ja ho podem servir!!