Crema de carbassa

11.12.2016

És una recepta deliciosa, molt antioxidant i es pot preparar durant tota la tardor i hivern! Apte per a dietes.

Té propietats antioxidants i vitamíniques, perfecte per les èpoques de fred ja que ens AUGMENTA LES DEFENSES:

Ingredients 

2-3 persones

  • 400g carbassa
  • 1/4 pebrot verd
  • 1/3 porro
  • 1 pastanaga
  • 1 patata petita (vermella millor)
  • Aigua
  • 40g nata per cuinar
  • oli i sal
    Instruccions

1.
Pelar i tallar totes les verdures a trossos no gaire grans, contra més petits abans se'ns courán!

2.
Posar les verdures en una cassola i sofregir-les amb una mica d'oli d'oliva, fins que estiguin daurades.

un cop daurades, cobrir amb aigua i deixar a foc lent que es vagin estovant (millor que estiguin passades a poc cuites).

3.
Un cop estigui tou, ho triturem tot (podem deixar una mica de l'aigua de cocció a part, per si un cop afegida la nata la volem més liquida, és més fàcil que no pas espessir) i afegim la nata (com les verdures estan molt calentes, no cal tornar a coure).

4.
Afegim sal al gust i retoquem amb el brou de la cocció que hem deixat a par, si s'escau.

Ja ho podem servir!!

Decorar amb pernil i formatge ratllat
Decorar amb pernil i formatge ratllat
Amb vinagre de mòdena
Amb vinagre de mòdena
Amb crostons de pa i bacó
Amb crostons de pa i bacó