On ens podeu comprar?

Els dissabtes al matí venem al mercat de pagès de la Colònia Güell, allà ens hi trobareu durant tot l'any de 9 a 14h tots els nostres productes, des de verdures com carxofes, calçots, bròquis, col-i-flors, bledes, espinacs, enciams, cols, escaroles...hortalisses com carbassons, cogombres, pebrots, mongetes, albergínies i tomàquets! som uns grans fans i en cultivem fins a 8 varietats diferents! També i trobareu fruites: pomes, peres, taronges, mandarines, prunes, cireres, prèssecs, caquis, figues, maduixes... Tot dins la seva temporalitat!


Sobre el mercat

Es tracta d'un mercat de productes de temporada, alguns d'ells de producció ecològica, i tots amb el segell de qualitat de producte fresc del Parc Agrari del Baix Llobregat, un distintiu que es troba en els punts de venda de productes que es conreen en l'àmbit del parc i que garanteixen la frescor la qualitat i l'origen així com haver estat produïts amb el saber fer dels agricultors de la comarca. 

També hi trobareu embotits de Can Florí, formatges, mató, mel, pà, galetes.... 

I a la tardor-hivern, fem una carxofada i una calçotada! entre d'altres events durant tot l'any, com show cookings, el Modernisme, concursos...

Ens trobem al mig del Parc del  Camet, situat entre el carrer Barrau i l'avinguda Ferran Alsina.