Canelons d'espinacs, botifarra negre i pinyons
Avui tenim una recepta que ens aporta la Blanca, de la seva pròpia pàgina web. Uns deliciosos canelons, diferents als tradicionals que estem acostumats a fer, us animo que els proveu, estan boníssims!
Ingredients
- 35 plaques de canelons.
- 1 ceba mitjana.
- 1 botifarra de ceba.(morcilla)
- 800 g d'espinacs frescos.
- 50 g de pinyons.
- Beixamel.
- Formatge Parmesà.
- Sal.
Instruccions
1.Rentar bé els espinacs, escórrer i trossejar.
Posar en una cassola àmplia sense afegir res d'aigua, ja que es faran fàcilment amb l'aigua que deixen anar.
2.Afegir una mica de sal. Quan estiguin fetes passar a un colador i reservar.
3. Picar la ceba a trossets molt petits. En una paella fer una raig d'oli d'oliva, quan estigui calent afegir la ceba i sofregir a foc suau.
4. Treure la pell de la botifarra i afegir a la paella juntament amb els pinyons. Ofegar bé. Incorporar els espinacs i deixar uns minuts més remenant per barrejar els ingredients. Reservar.
5.Coure les plaques de canelons seguint el temps indicat pel fabricant. .
6.Omplir les plaques amb la barreja dels espinacs, la ceba, la botifarra i els pinyons; enrotllar i posar en una font de forn.
Cobrir amb beixamel, escampar-hi formatge i gratinar fins que es daurin.