Canelons d'espinacs, botifarra negre i pinyons

23.01.2017

Avui tenim una recepta que ens aporta la Blanca, de la seva pròpia pàgina web. Uns deliciosos canelons, diferents als tradicionals que estem acostumats a fer, us animo que els proveu, estan boníssims!

Ingredients

  • 35 plaques de canelons. 
  • 1 ceba mitjana. 
  • 1 botifarra de ceba.(morcilla) 
  • 800 g d'espinacs frescos. 
  • 50 g de pinyons. 
  • Beixamel. 
  • Formatge Parmesà. 
  • Sal. 

Instruccions

1.Rentar bé els espinacs, escórrer i trossejar.

 Posar en una cassola àmplia sense afegir res d'aigua, ja que es faran fàcilment amb l'aigua que deixen anar.

 2.Afegir una mica de sal. Quan estiguin fetes passar a un colador i reservar.

3. Picar la ceba a trossets molt petits. En una paella fer una raig d'oli d'oliva, quan estigui calent afegir la ceba i sofregir a foc suau.

 


4. Treure la pell de la botifarra i afegir a la paella juntament amb els pinyons. Ofegar bé. Incorporar els espinacs i deixar uns minuts més remenant per barrejar els ingredients. Reservar. 

5.Coure les plaques de canelons seguint el temps indicat pel fabricant. .

6.Omplir les plaques amb la barreja dels espinacs, la ceba, la botifarra i els pinyons; enrotllar i posar en una font de forn.

 Cobrir amb beixamel, escampar-hi formatge i gratinar fins que es daurin.